TR | EN
Uzmanlık Eğitimi ile İlgili Teslim Edilmesi Gereken Belgeler

UZMANLIK TEZ SAVUNMA SONRASI
TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER

1. Sınav sonunda jüri üyeleri tarafından imzalanmış 2 adet Tez Onay Sayfası Formu ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Personel Özlük ve Yazı İşleri birimine teslim edilmelidir.
2. Sınav sonunda Uzmanlık Tez Savunma Tutanağı jüri üyelerine imzalatılarak Anabilim Dalı Başkanlığı aracılığıyla ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına teslim edilmelidir.
3. Fakültemiz dışından görevlendirilen jüri üyelerinin yolluklu ve yevmiyeli görevlendirmesi yapılmış ise ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Döner Sermaye ve Tahakkuk birimi tarafından hazırlanan belgeler jüri üyelerine imzalatılarak ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Döner Sermaye ve Tahakkuk birimine verilmelidir.

UZMANLIK EĞİTİMİNİ BİTİRME SINAVINDAN ÖNCE
TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER

1. Tez jüriler tarafından onaylandıktan sonra uzmanlık öğrencisinin uzmanlık eğitimini bitirme sınavına girilebilmesi ilgili belgeler ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Sonrası Eğitim Komisyonu tarafından değerlendirmeye alınacaktır.
2. İlgili program yöneticisi tarafından, öğrencinin onaylanmış belgeleri (spiral baskılı tez, intihal beyan formu, uzmanlık eğitimi karnesi, seminer ve tez yazım değerlendirme formu) komisyon tarafından incelenmek üzere ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Personel Özlük ve Yazı İşleri birimine teslim edilmelidir. Ayrıca tez, komisyon üyelerine gönderilmek üzere “disper@ogu.edu.tr” adresine mail olarak gönderilmelidir.
3. Komisyon tarafından değerlendirilen ve uygun bulunan tez Ulusal Tez Merkezine yüklenmelidir. Ulusal Tez Merkezine girişte tez için verilen referans numarası tez adı olacak şekilde CD’ye kopyalanmalıdır.
4. Ulusal Tez Merkezine yüklendikten sonra, tezin kopyalandığı 2 adet CD (Tez Onay Sayfası imzasız olacak şekilde) ve ciltli olarak basılan 2 adet tez ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Personel Özlük ve Yazı İşleri birimine teslim edilmelidir.
5. Komisyon tarafından ilgili belgeler kontrol edilerek işlemleri tamam olan uzmanlık öğrencileri için, ilgili program yöneticisi tarafından 15 gün içerisinde sınav jüri üyeleri, sınav yeri ve tarihini bildiren Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavı Başvuru Formu Anabilim Dalı Başkanlığı aracılığıyla ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına teslim edilmelidir.
UZMANLIK EĞİTİMİNİ BİTİRME SINAVINDAN SONRA
 TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER

1. Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınav Tutanağı (soru ve cevaplar yazılmış olarak) jüri üyelerine imzalatılarak (her bir sayfa paraflanacak) Anabilim Dalı Başkanlığı aracılığıyla ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına sunulmalıdır.
2. Fakültemiz dışından görevlendirilen jüri üyelerinin yolluklu ve yevmiyeli görevlendirmesi yapılmış ise ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Döner Sermaye ve Tahakkuk birimi tarafından hazırlanan belgeler jüri üyelerine imzalatılarak ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Döner Sermaye ve Tahakkuk birimine verilmelidir.
3. Sağlık Bakanlığı’na tescil işlemleri için aşağıdaki evraklar ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Personel Özlük ve Yazı İşleri birimine teslim edilmelidir:
- Fotoğraf (2 adet)
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 sayfa)
- Harç Makbuzu (1 adet) (Yabancı uyruklu öğrenciler hariç)
- DUS Kazandı Belgesi (1 sayfa)
- Diploma Fotokopisi (1 sayfa)