TR | EN
Akademisyenlerimizin Büyük Başarısı
18.04.2022

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 2021 Yılı Ödülleri Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen takdim töreni ile sahiplerini buldu. Fakültemiz öğretim üyeleri, Endodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ekim Onur Orhan, Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Şevki Bayrakdar, Doç. Dr. Elif Bilgir, Periodontoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Sevda Kurt Bayrakdar ve Uzm. Dt. Duygu Bahadır 2021 Yılı Üniversite Ödüllerini almaya hak kazandılar.

ESOGÜ Diş hekimliği Fakültesi ailesi olarak Fakültemiz öğretim üyelerini gurur verici başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederiz.

- Sağlık Alanı Bilimsel Araştırma Başarı Ödülleri
Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Şevki Bayrakdar

- Sağlık Alanı Bilimsel Araştırma Teşvik Ödülleri

Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ekim Onur Orhan