Dekanımız Prof. Dr. ŞULE BAYRAK'ın 2019-2020 Akademik Yılı Mesajı
03.10.2019
     “Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir”
                                                                          MEVLANA

Sevgili öğrencilerimiz, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2019-2020 akademik yılının başlangıcında, alanlarında son derece yetkin ve tecrübeli genç öğretim üyesi kadrosu ile geleceğin diş hekimlerini çağımızın gerektirdiği teknolojiyi kullanarak yetiştirmeyi kendisine ilke edinen Fakültemiz adına güzel ve huzurlu bir akademik yıl geçirmenizi temenni ediyorum.
     Aramıza yeni katılan 1. sınıf diş hekimi adayı öğrencilerimiz, sizler  uzun ve meşakkatli bir yolun sonunda üniversitemizin en genç fakültelerinden biri olan, hızlı bir şekilde gelişim göstererek, eğitim-öğretim ve akademik açıdan devlet üniversiteleri arasında ilk 10’un içerisinde yer alarak ülkemizin en yetkin fakültelerinden biri haline gelen Diş Hekimliği Fakültemize hoş geldiniz. Bizler de bugün 8. defa birinci sınıflarımızın aramıza katılmalarının heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayız.
     Diş Hekimliği eğitimine ilk adımını atan siz genç arkadaşlarım ve halen eğitimlerine devam eden sevgili öğrencilerimiz; başlayan döneminiz itibarıyla eğitiminiz, alanlarında tecrübeli, bilim ve teknolojiyi yakından takip edip katkı sağlayan, sürekli yenilenen, yaptıkları çalışmalarla ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılar elde eden ve ses getiren çok kıymetli bir akademik kadro ile gerçekleştirilecektir. Böylesine değerli akademik kadroların yanı sıra Fakültemizin tüm sağlık ve idari çalışanları da her zaman sizlerin yanında olacaktır.
     2019-2020 akademik yılın akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize  hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Şule BAYRAK